Pianolessen voor Kinderen

penelope-the-hand-position-pigPiano leren spelen kan een zowel leuk als uitdagend spel zijn, dus laten we het interessant en spannend maken voor de kinderen.

Muziek speelt een belangrijke rol in de intellectuele en emotionele ontwikkeling van het kind. Pianolessen zijn een uitstekende keuze, vooral op jonge leeftijd, wanneer het brein zich in een snel tempo ontwikkelt. Maar het belangrijkste aspect is de juiste begeleiding!

Het geven van pianolessen is mijn passie en ik doe het met volledige toewijding.

Mijn lessen zijn altijd individueel, omdat ik het belangrijk vind mijn volledige aandacht te geven, aangezien elk kind uniek is en zijn eigen beste manier heeft om een nieuwe vaardigheid aan te leren en de kennis in zich op te nemen.

Elke leerling leert geleidelijk dezelfde stappen van mijn methode, maar op een individuele, persoonlijke manier, aangepast aan zijn of haar potentie en vaardigheden op dat moment.

Het resultaat van deze aanpak is van grote waarde voor uw kinderen! Al heel snel leren ze hand coördinatie en behendigheid en ook hun favoriete nummers leren spelen. We werken continu aan aandacht voor details, discipline, doorzettingsvermogen, geduld, flexibiliteit en een goed geheugen.

De lessen voor kinderen vinden wekelijks plaats, op mijn locatie. Regelmaat in de lessen is erg belangrijk, vooral voor beginners. De lesduur bepalen we samen na de proefles. De proefles is gratis en duurt ongeveer 45 minuten.

Via de link hieronder kunt u nu een gratis proefles aanvragen. Ik kijk er naar uit u en uw kleine toekomstige pianist te ontmoeten! 🙂

Carmen       8pcs-set-fairy-tale-the-enormous-turnip-finger-puppets-storytelling-doll-educational-kids-baby-toys