Testimonials

“Met veel liefde voor de muziek, geduld en de juiste aandacht voor de leerling is het geweldig om les te krijgen van Carmen. Ik kijk er elke week naar uit!
Te weten dat ik nauwelijks noten kon lezen en ook niet meer de jongste ben voelt het als een feestje als ik achter de piano zit en met mn kleinkinderen Sint en Kerst liedjes speel en zing.
Nooit te oud om te leren!!
Carmen haalde mij met haar flyer over de drempel en bewees haar deskundigheid”.

Marianne  (69 jaar – Maarheeze)

 

 

“Ik krijg sinds drie kwart jaar wekelijks pianoles van Carmen en dat bevalt uitstekend. Want Carmen weet de lessen zo in te richten, dat de belangrijkste aspecten van het pianospel aan bod komen: techniek, interpretatie van de dynamische tekens, leesvaardigheidsvergroting en repertoire-opbouw. De lessen worden enthousiast en vakkundig gebracht. Ze stemt de leerstof af op het niveau en de interesse van de leerling en bedenkt daartoe allerlei effectieve didactische werkvormen. Dat alles maakt dat een les voorbij vliegt.

Voor elke nieuwe les wordt zorgvuldig bepaald wat er thuis geoefend dient te worden. De opgegeven oefeningen komen ook daadwerkelijk aan bod in de les. Op deze manier is er zicht op de doorgaande ontwikkelingslijn.Ik ben kortom heel tevreden over de lessen van Carmen”.

Johan ( 59 jaar – Budel Schoot)

 

 

“Wij zijn erg blij met Carmen, ze is een uitstekende pianolerares die met zorg de opleiding aanpast de mogelijkheden van elk van onze drie kinderen”.

 Wim en Corine (de ouders van Daan – 11 jaar, Teun – 9 jaar, en Roos – 7 jaar) – Maarheeze

 

 

Carmen is een professionele pianolerares die met zeer veel individuele aandacht lesgeeft en hier ook de tijd voor neemt. Dit doet ze, ondanks het feit dat ze nog niet goed Nederlands spreekt, op een voortreffelijke manier. Onze ‘pianiste’ van 10 jaar gaat graag naar de les en laat ook een duidelijke vooruitgang zien in haar kunnen”.

Onno (vader van Evi – 10 jaar) – Budel Schoot